Skip to content

veelgestelde vragen

waar kunnen wij je mee helpen?

Voor de levertijd van onze bestellingen blijven wij afhankelijk van de post. Wij streven er echter naar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen bij jou te bezorgen! En heb je écht haast? Neem dan even telefonisch contact met ons op om te bekijken wat we daarin voor jou kunnen betekenen. 

Stuur je pakketje terug naar het volgende adres: Marktstraat 5, 5401GE Uden. Let op: de producten dienen in originele staat te verkeren, dus met de kaartjes eraan vast. Wij zorgen er vervolgens voor dat het geldbedrag binnen 14 dagen op jouw rekening wordt teruggestort. 

Dat is natuurlijk ontzettend vervelend en proberen wij te allen tijde te voorkomen. Het kan helaas toch voorkomen dat er iets niet helemaal naar wens is. Dat is geen enkel probleem. Neem even telefonisch of per mail contact met ons op en wij zorgen dat het netjes wordt opgelost. 

Absoluut! Je bent meer dan welkom in onze winkel in Uden. Hier kan je dan direct een ander product uitkiezen wanneer je dat graag zou willen. 

Wij zijn ons ervan bewust dat je persoonlijke gegevens met ons deelt. Hier gaan wij dan ook zeer vertrouwelijk mee om. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar ons privacy statement